Over Rob Soeters

Rob Soeters is een ervaren projectmanager. Hij werkt vanuit een drive voor resultaat. Hij noemt zichzelf een praktijkgerichte initiatiefnemer. Hij weet wat hij wil, hij is kundig, heeft de nodige expertise en ervaring of weet waar hij die vandaan kan halen. Hij werkt vanuit zijn intuïtie en zet dit om in doelgerichte actie. Daarbij houdt hij oog voor mensen.

“Ik gebruik graag concrete voorbeelden om anderen te enthousiasmeren. Ook geloof ik in het delen van kennis: ik luister naar ervaringen van anderen en vertel graag over mijn successen én fouten. Samen kom je verder.” Rob werkt sinds 1995 als zelfstandig ondernemer.

Rob is gecertificeerd voor PRINCE2® Foundation en PRINCE2® Practitioner.

KENNIS EN ERVARING
  • Projectmanagement
  • Mobiliteitsmanagement
  • Kennisoverdracht
  • Gedragsbeïnvloeding
MEER OVER ROB
Oog voor mensen. Dat is niet alleen handig als projectmanager, ook als fotograaf komt dat goed van pas. In zijn vrije tijd werkt Rob als portretfotograaf. Foto’s van Rob Soeters vindt u op www.robsoeters.nl

Soeters projectmanagement steunt de KNGF Geleide honden en de de Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland SWGN, omdat zij een bijdrage leveren aan het mobiel houden van mensen.

CONTACT
Bent u benieuwd wat Soeters projectmanagement voor u kan betekenen? Wilt u nader kennismaken? Neem gerust contact op.